TK2180 T2250A BTA Deep Hole pangeboran Jeung boring Mesin

  • TSK2180 CNC EFISIENSI TINGGI DEEPHOLE HONING MESIN

    TSK2180 CNC EFISIENSI TINGGI DEEPHOLE HONING MESIN

    Jenis produk: Nalika ngolah liang aci diaméterna ageung, metode karajinan tradisional pikeun ngolah pangeboran sareng ngabosenkeun bakal ngajantenkeun seueur bahan baku janten chip anu dibuang.Pikeun minuhan paménta pasar, urang ngamekarkeun T2180 jero liang mesin boring (mesin trepanning).Ngadopsi strategi chip-discharging internal, nu handles diaméter ti Φ30mm mun Φ100mm (pangeboran), T21 Series Deep Hole boring Mesin urang pangeboran, boring jeung fungsi rolling nu lumaku pikeun propeller, gear badarat jeung ej ...