Lengkah indexable Gun drills

  • Lengkah indexable Gun drills

    Lengkah indexable Gun drills

    Lengkah sarta Pilot Pakakas bisa jadi diasupkeun kana hiji aplikasi pikeun ngaleungitkeun dua-tilu operasi saterusna dina liang tunggal.Pamakéan alat hambalan nyirorot ngurangan waktu siklus, scrap, sarta eccentricity antara diaméterna.STEP GUNDRILLS Step drills gaduh watesan manufaktur gumantung kana rentang diaméter ekstrim dina léngkah.Ngembangkeun karbida khusus kadang-kadang diperyogikeun kusabab lokasi liang coolant.Salaku tambahan, pemutus chip tiasa diperyogikeun kusabab kurangna sudut jero anu ...