Babak bar pangeboran mesin liang jero

Katerangan pondok:


  • Tipe:gun bor bit
  • Bahan:Tungsten Carbide
  • ukuran diaméterna:1-50mm
  • Sacara umum:1-4000mm
  • Paké:pangeboran logam
  • Kualitas permukaan:kualitas luhur
  • urutan sampel:enya narima
  • Non baku:Sumuhun nampi
  • :
  • Rincian produk

    Ujung karbida brazed suling tunggal Gundrilling bit pengeboran logam Deep Hole Gundrilling gun karbida Bor Bit

    Tag produk

    Ranjang mesin sareng rel pituduh dituang kana hiji awak, sareng ranjang mesin dirawat kalayan sepuh alami langkung ti dua taun pikeun mastikeun kinerja mesin anu stabil.
    Asesoris utama: diimpor ti Eropa, Amerika, Jepang sareng Taiwan
    Sistim kontrol: Omron NC atawa generasi anyar CNC
    agén: Iscar jero liang bor runtuyan agul gun bor

    Modél Jero liang pangeboran mesin DS2-25mm
    Kapasitas Diaméter pangeboran 2-16 mm
    Jero borehole sisi tunggal 650 mm
    Diaméter clamping maksimum cuk 45mm (tiasa ngagedean chuck bore)
    Minimum clamping diaméter luar chuck 3,5 mm
    Inlet concentricity baku 0,05 (dina)
    Laju Laju tuang 0-600
    Laju spindle 0-8000r / mnt
    Spindle servo 3,75KW
    Saluran Sled 1KW
    Konversi frékuénsi workpiece 0,75KW
    Total kakuatan 11KW
    Sistim hidrolik Motong tekanan pompa minyak 6-120 kg/cm²
    Aliran kaluaran pompa minyak 0-25L / mnt
    Motong kapasitas tanki minyak 600L

    Modél Jero liang pangeboran mesin DS2-25mm
    Kapasitas Diaméter pangeboran 2-25 mm
    Jero borehole sisi tunggal 650 mm
    Diaméter clamping maksimum cuk 70mm (tiasa ngagedean chuck bore)
    Minimum clamping diaméter luar chuck 3,5 mm
    Inlet concentricity baku 0,05 (dina)
    Laju Laju tuang 0-600
    Laju spindle 0-8000r / mnt
    Spindle servo 5,5KW
    Saluran Sled 2KW
    Konversi frékuénsi workpiece 0,75KW
    Total kakuatan 13,5KW
    Sistim hidrolik Motong tekanan pompa minyak 6-120 kg/cm²
    Aliran kaluaran pompa minyak 0-25L / mnt
    Motong kapasitas tanki minyak 600L

    Modél liang saendeng 2-12mm mesin pangeboran liang jero
    Kapasitas Diaméter pangeboran 2-12 mm
    Jero borehole sisi tunggal 650 mm
    Diaméter clamping maksimum cuk 45mm (tiasa ngagedean chuck bore)
    Minimum clamping diaméter luar chuck 3,5 mm
    Inlet concentricity baku 0,05 (dina)
    Laju Laju tuang 0-600
    Laju spindle 0-8000r / mnt
    Spindle servo 3,75KW
    Saluran Sled 1KW
    Konversi frékuénsi workpiece 0,75KW
    Total kakuatan 11KW
    Sistim hidrolik Motong tekanan pompa minyak 6-120 kg/cm²
    Aliran kaluaran pompa minyak 0-25L / mnt
    Motong kapasitas tanki minyak 600L

    productsimg

    e5e4c789

  • saméméhna:
  • Teras:

  • naha milih urang?

    1.Quality kontrol: kabéh parabot urang téh ngaliwatan test precision saméméh pengiriman barang.urang boga 10 set mesin nguji.

    harga 2.Manufacture urang: Kami manufactures, sadaya harga anu harga pabrik, harga kalapa

    3.Promptly reply: panalungtikan anjeun patali jeung parabot urang, urang bakal ngawalon anjeun dina 24 jam.

    4. OEM & ODM katampa: Urang bisa ngahasilkeun parabot sakumaha per gambar Anjeun.

    5.Protection wewengkon jualan anjeun, gagasan desain jeung sagala informasi pribadi Anjeun.
    6.Ladenan bor Gun téh pangalusna

    Ukuran:

     

    diaméterna tip (mm) Panjang Carbide (mm) Panjang grinding (mm) Kasabaran (mm)
    3.02 24.23 21 ±1
    4.02 26.25 23 ±1
    5.02 28.64 25 ±1
    6.02 34 30 ±1
    7.02 34 30 ±1
    8.02 38 33 ±1
    9.02 38 33 ±1
    10.02 37.8 34 ±1
    11.02 37.8 34 ±1
    11.52 37.8 32 ±1
    12.02 37.8 33 ±1
    12.52 37.8 33 ±1
    13.02 37.8 32 ±1
    14.02 42.5 36 ±2
    15.02 48.6 38 ±2
    16.02 48.6 38 ±2
    17.02 47.8 36 ±2
    18.02 47.8 34 ±2
    19.02 47.8 34 ±2
    20.02 47.8 33 ±2
    21.02 56.5 44 ±3
    22.02 58.8 45 ±3
    23.02 58.8 45 ±3
    24.02 60 45 ±3
    25.02 61.8 45 ±3
    26.02 62.6 45 ±3
    27.02 62.4 45 ±3
    28.02 63.3 45 ±3
    29.02 64 45 ±3
    30.02 65 45 ±3

     

     

     

    Fitur kami:

    1. Kami Integrasi Industri sareng Perdagangan manufaktur produk séri tungsten carbide, rentang produk panglegana, Kamampuhan produksi pangsaéna, Kontrol kualitas pangsaéna, Palayanan Pangsaéna, Harga kompetitif;


    2. 100% inspeksi QC saméméh kiriman;

    3.Eupan balik dina 24 jam jeung Good English Komunikasi;

    4.Good latihan jualan ékspor tiasa masihan saran profésional dina produk;

    5.Customized nyieun nurutkeun tulak gambar anjeun;

    6.Accept urutan sidang jeung urutan leutik;

    7.Accept sadayana istilah pamayaran T / T, L / C, serikat barat, Paypal, Trade Assurance, jsb .;

    8.Offer sampel bébas dina kaayaan angkutan barang dibayar ku customer;

    9.Survey Email pamakéan produk bakal dikirim timely ngadangukeun eupan balik anjeun,Tujuan urang nyobian sangkan unggal customer wareg jeung urang dua sisi WIN-WIN!

    deepholemachinery15 deepholemachinery14 deepholemachinery13 deepholemachinery12 deepholemachinery11 deepholemachinery10 deepholemachinery9

     

    Pangiriman gancang:

    deepholemachinery8

    deepholemachinery7

    Paket:

    deepholemachinery5 deepholemachinery4

    Stok ageung:

    deepholemachinery3 deepholemachinery2

    Émbaran parusahaan

    Dezhou Drillstar Cutting Tool Co., Ltd mangrupikeun produsén sareng eksportir alat motong liang jero kalebet bor gun, reamers bedil, BTA, Trepanning, alat boring, alat honing jsb, ogé asesoris alat.Urang ogé ngadistribusikaeun motong minyak, cutter coét, pompa semprot minyak kit lengkep dina widang pangeboran liang jero.Kami kalibet dina ngarancang produk sasuai jeung standar kualitas internasional jeung konfigurasi pangalusna pikeun nawarkeun produktivitas alus teuing jeung kualitas ka klien. Dimimitian dina taun 2010, urang geus nempatan hiji foothold kuat di pasar domestik jeung ogé geus kaala loba klien di Asia Tenggara. , Éropa jeung sajabana.Kami mangrupikeun panyadia solusi One-Stop pikeun alat motong liang jero. Salian ieu, kami mangrupikeun importir Tip & Rod Tungsten Carbide sareng bahan baku sanés ti Éropa sareng AS

     deepholemachinery1

    FAQ:

     Q1: Naon jaminan pikeun produk tungsten carbide?

    A1: Urang sorangan mesin grading precision tinggi pikeun ngadalikeun dimensi géométri jeung nerapkeun substrat ukuran sisikian ultra rupa coated kalawan coatings kinerja tinggi pikeun ngajamin hirupna produk urang, nu bisa nyugemakeun unggal condition.If gawé sagala masalah kualitas di sisi urang lumangsung dina mangsa ieu. , urang bakal nyandak kana ongkos pengiriman barang jeung ngagantian.

    Q2: Naha anjeun nyayogikeun sampel gratis?

    A2: Sumuhun, biasana urang nyadiakeun sampel bébas pikeun nguji dina kaayaan angkutan barang dibayar ku customer.

    Q3: Naon sarat urutan minimum anjeun?

    A3: Urang bakal nunjukkeun MOQ pikeun tiap item dina lambaran petik.Simkuring nampi sampel sarta urutan sidang.Upami kuantitas barang tunggal henteu tiasa ngahontal MOQ, hargana kedah harga sampel.

    Q4: Naon waktos pangiriman produk anjeun?

    A4: Ieu gumantung kana kasadiaan inventory. Lamun barang diperlukeun aya di stock, waktu pangiriman bakal jadi dina 8 poé gawé, tapi lamun teu waktos pangiriman bakal sabudeureun 20 poé gawé.

    Q5: Dupi anjeun rancang carbide produk husus ngawangun?

    A5: Sumuhun, urang tiasa.Urang bisa ngahasilkeun duanana pabrik tungtung baku sarta parabot husus.Urang tiasa ngadamel aranjeunna dumasar kana gambar sareng conto anjeun.

    Q6: Dupi abdi gaduh pesenan abdi jadwal gawe?

    A6: Leres, kami bakal ngirim jadwal kerja pesenan anjeun unggal minggu.Kami bakal mariksa sareng nguji sadaya barang dagangan upami aya bagian anu ruksak sareng leungit sateuacan kiriman.Gambar inspeksi lengkep pesenan bakal dikirim ka anjeun pikeun konfirmasi anjeun sateuacan pangiriman.

    Eupan balik anjeun mangrupikeun kahormatan anu pangsaéna, punten ulah ragu masihan kami tanggapan anu berharga sareng kami tiasa ngantepkeun anjeun langkung yakin kana perusahaan sareng produk urang.

    upami aya masalah, mangga ngahubungi abdi

    skype: lilyhothair20

    deepholemachinery

     

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami