BTA Deep Hole pangeboran Jeung boring Mesin

  • T2250 / T2250A Deephole BTA pangeboran Jeung boring Mesin

    T2250 / T2250A Deephole BTA pangeboran Jeung boring Mesin

    Jenis produk: T2150T2250A pangeboran deephole tur mesin boring mangrupa produk anyar nu geus inovated dina dasar deephole pangeboran mesin boring matured kami T2250A.According kana panjang workpiece, produk adopts dua téknik processing: eta adopts supplying minyak ku pituduh gerbong jeung hidrolik clamping workpiede nalika workpiece nyaeta pondok, sarta adopts supplying minyak ti tungtung bar oring na clamped ku opat cakar chuck.The struktur gerbong pituduh inovated boga kaunggulan ...
  • T2120G Deep Hole pangeboran jeung mesin boring

    T2120G Deep Hole pangeboran jeung mesin boring

    Jenis produk Karakter tina T2120G pangeboran liang jero tur mesin boring sakumaha belows, nu ranjang guideway mesin nyaeta doubleway rectangle guideway nu quenched sarta ngabogaan anti brade ability.The tinggi rak dahar dipasang antara guideway ranjang. Rak dahar téh. dipasang di antara ranjang guideway.The dahar jeung gerak gerbong pituduh ieu dikawasa ku servo motor.dive ku rak gear sarta ngabogaan rigidity tinggi jeung gampang pikeun control.The ouput axial dahar AC servo motor dilengkepan...
  • TK2125A CNC EFISIENSI TINGGI MESIN HONING DEEPHOLE horizontal

    TK2125A CNC EFISIENSI TINGGI MESIN HONING DEEPHOLE horizontal

    Jenis produk: TK2125A CNC EFISIENSI TINGGI DEEPHOLE HONING MESIN dipaké pikeun nyieun bagian deephole, mékanisme dahar adopts ganda-slant rak mibanda sipat rigidity tinggi na rentang machining lega.Ieu fungsi utama ngawengku pangeboran, boring (bisa boring liang buta) jeung rolling.Saatos rolling roughness biasana bisa ngahontal Ra0.4.Ieu adopts metoda BTA pikeun pangeboran, sarta metoda push-boring pikeun boring, coolant nu disadiakeun ku gerbong minyak.The clamping of workpiece ku gerbong minyak ...
  • TSK2180 CNC EFISIENSI TINGGI DEEPHOLE HONING MESIN

    TSK2180 CNC EFISIENSI TINGGI DEEPHOLE HONING MESIN

    Jenis produk: Nalika ngolah liang aci diaméterna ageung, metode karajinan tradisional pikeun ngolah pangeboran sareng ngabosenkeun bakal ngajantenkeun seueur bahan baku janten chip anu dibuang.Pikeun minuhan paménta pasar, urang ngamekarkeun T2180 jero liang mesin boring (mesin trepanning).Ngadopsi strategi chip-discharging internal, nu handles diaméter ti Φ30mm mun Φ100mm (pangeboran), T21 Series Deep Hole boring Mesin urang pangeboran, boring jeung fungsi rolling nu lumaku pikeun propeller, gear badarat jeung ej ...