Brazed Gun drills

  • normal carbide tunggal suling coolant jero drills Gun

    normal carbide tunggal suling coolant jero drills Gun

    Bor gun single-edged (satuluyna disebut bor gun) dipaké pikeun ngolah liang jero kalayan diaméter Φ1~40mm jeung rasio panjang-to-diaméterna 100~250 kali.Kiwari éta hiji-hijina métode pikeun ngolah liang jero diaméter leutik kalayan diaméter Φ1~6mm.Akurasi liang machining bisa stabilized di IT 8 ~ 10, sarta individu bisa ngahontal IT6 ~ 7;Kakasaran permukaan tiasa distabilkeun dina Ra12.5~3.2μm (▽3~▽5), sareng anu individu tiasa ngahontal Ra0.8~ 0.4μm (▽7~▽8), straightness liang tiasa ngahontal 0.05mm/ m.Gun drills boga rupa-rupa aplikasi.Salian ngolah bahan baja biasa sareng tuang, aranjeunna ogé tiasa ngolah logam lemes, baja alloy, stainless steel, sareng baja tahan panas.
  • kapang nyieun suling tunggal brazed carbide drills gun

    kapang nyieun suling tunggal brazed carbide drills gun

    Bor gun mangrupakeun alat motong husus dipaké dina mesin pangeboran gun.Drillstar 's brazed single suling gun drills boga sipat handap: rentang diaméterna: 3 - 40mm panjangna Gemblengna: 5000mm (maksimum) Single tipe fluted mangrupakeun tipe nu paling umum.Jeung paling loba dipaké.Ngandung hiji-sapotong carbide bor bit jeung baja bor bit kalawan sisipan carbide.Tube jeung shank dijieunna tina bahan baja.Jeung ngaliwatan perlakuan panas.Tilu bagian anu brazed janten parabot lengkep.Drillstar ngajual gun dr...
  • Suling tunggal coolant jero brazed carbide drills gun

    Suling tunggal coolant jero brazed carbide drills gun

    gun bor pamakéan dina industri motong logam kaasup otomotif, pesawat na aerospace, konstruksi, médis, kapang jeung alat jeung paeh, hydraulics, pneumatics, sareng nu sanesna.
  • Diimpor gun bit jeung alat rod tungsten carbide gundrill alat brazed gundrill

    Diimpor gun bit jeung alat rod tungsten carbide gundrill alat brazed gundrill

    Gun drills mangrupakeun drills fluted lempeng nu ngidinan motong cairan pikeun nyuntik ngaliwatan awak kerung bor kana beungeut motong.Éta téh dipaké pikeun pangeboran jero - rasio jero-to-diaméter 300: 1 atawa leuwih mungkin.Tong bedil mangrupikeun conto anu jelas;kituna ngaranna.Mangpaat séjén kaasup moldmaking, diemaking, sarta pabrik woodwind alat musik, kayaning pipa uilleann, sakumaha drills gun bisa bor liang lempeng panjang dina logam, kai, jeung sababaraha plastik.Coolant nyadiakeun lubrication sarta cooling ka edges motong sarta ngaluarkeun swarf atawa chip tina liang.Latihan bedil modern nganggo tip karbida pikeun manjangkeun umur sareng ngirangan biaya total upami dibandingkeun sareng tip logam.