photo1
CNC Gun Mesin pangeboran

Shandong Deshen Mesin Manufaktur Co., Ltd.

Tunggal / ganda / opat spindle mesin pangeboran gun

rentang pangeboran liang:1mm-40mm

Jero pangeboran liang:nepi ka 4000mm

Sistem loading sareng unggah otomatis sayogi

Aplikasi:Alat médis, Mobil, aerospace, kapang jeung paeh, alat-alat hidrolik, militér, jsb

photo2
Tilu Axis Gun mesin pangeboran

Shandong Deshen Mesin Manufaktur Co., Ltd.

kontrol CNC:X, Y, Z sumbu anu CNC dikawasa

Pangeboran padet:3mm-100mm (BTA sareng sistem gabungan pangeboran gun)

Jero pangeboran liang:nepi ka 3000mm

Sistim gawé mesin:Pangeboran gun jeung BTA pangeboran tabel kerja indexable nyaeta pilihan

Aplikasi:Cai mibanda fungsi pangeboran liang lempeng, liang condong, liang buta jeung liang hambalan.

Loba dipaké dina mobil, industri motor, industri kapang, industri militer, industri aerospace, awak klep hidrolik, gear aci jeung bagian séjén processing liang jero leutik.

photo03
BTA Jero liang boring jeung mesin pangeboran

Shandong Deshen Mesin Manufaktur Co., Ltd.

Pangeboran padet:20mm-150mm

Counter boring / burnishing:20mm-800mm

trepanning liang:50mm-800mm

mesin Ieu mesin husus pikeun machining cylindrical bagian liang jero, nu cocog pikeun pangeboran sarta boring cylindrical bagian liang jero.Salila pangeboran, mode BTA diadopsi, nyaeta, feeder minyak suplai minyak, sarta motong discharged ti jero pipa bor ka LIPI panyabutan chip di tukang ranjang ngaliwatan wewengkon motong.Nalika boring, minyak ieu fed dina tungtung bar boring, sarta chip discharged kana LIPI panyabutan chip dina sirah mesin ngaliwatan wewengkon motong.

photo04
Gun drills jeung BTA drills

Shandong Deshen Mesin Manufaktur Co., Ltd.

latihan gun indexable:11,5mm-50mm

latihan gun brazed:3mm - 45mm

latihan gun carbide solid:1mm nepi ka 12mm

Latihan BTA:17mm-160mm

TENTANG KAMI

Terobosan

  • Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd

Bubuka

Shandong Deshen Mesin Manufaktur Co., Ltd. diadegkeun dina 2017, dumasar di Dezhou, Shandong, Cina.Éta mangrupikeun perusahaan adina Dezhou Drillstar Cutting Tool Co., Ltd. (www.drillstarcuttingtool.com).Deshen nyaéta parusahaan profésional kalibet dina jualan, manufaktur sarta jasa teknis mesin pangeboran liang jero, parabot pangeboran liang jero jeung asesoris, kitu ogé jasa processing-precision tinggi.

Kantor pusatna di Kota Dezhou, Propinsi Shandong, wewengkon jasa nyertakeun Cina jeung Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Éropa jeung wewengkon séjén.Produk anu loba dipaké dina aerospace, kakuatan nuklir, kakuatan angin, manufaktur mesin, manufaktur mobil, alat-alat médis, shipbuilding lokomotif, industri kapang, industri batubara jeung minyak, militér jeung saterusna.Pausahaan nyokot paménta konsumén salaku tujuan jeung "jasa jujur, inovasi ilmiah sarta téhnologis" salaku tenet perusahaan;téhnologi kelas munggaran, kualitas produk-kelas munggaran tur jasa-kelas munggaran anu komitmen langgeng tur ngungudag Deshen.

produk

Inovasi

  • Factory Selling China Indexable Gun Drill for Hole Making Insert Gun Drill Processing

    Pabrik Ngajual Cina ...

    Urang delight dina popularitas exceptionally alus diantara konsumén urang pikeun produk urang hebat kualitas luhur, ongkos kalapa ogé jasa idéal pikeun Pabrik Ngajual Cina Indexable Gun Drill pikeun Hole Nyieun Selapkeun Gun Bor Processing, Urang ayeuna geus ISO 9001 Sertifikasi jeung mumpuni produk ieu. leuwih 16 taun pangalaman dina manufaktur sarta ngarancang, jadi produk urang jeung solusi diulas kalawan kualitas luhur idéal tur nilai agrésif.Wilujeng sumping kerjasama sareng kami!Urang bungah dina hiji kaunggulan ...

  • Rapid Delivery for China Deep Drilling Unit, Deep Drilling Mc, Gundrilling

    Pangiriman Gancang pikeun Chi...

    fasilitas kami well-dilengkepan jeung kontrol kualitas alus teuing sapanjang sagala tahapan produksi ngamungkinkeun urang pikeun ngajamin kapuasan customer total pikeun Pangiriman Rapid pikeun Cina Deep Drilling Unit, Deep Drilling Mc, Gundrilling, The kasadiaan terus-terusan produk kelas luhur dina kombinasi kalayan unggulan kami pre- sarta jasa sanggeus-jualan ensures daya saing kuat dina pasar beuki globalized.Fasilitas kami anu dilengkepan sareng kontrol kualitas anu saé dina sadaya tahapan prod ...

  • normal carbide single flute inner coolant Gun drills

    karbida biasa...

  • Imported gun bit and tool rod tungsten carbide gundrill tool brazed gundrill

    Impor gun bit sareng t ...

  • Single flute inner coolant brazed carbide gun drills

    Suling tunggal inner coo...

WARTA

Service Mimiti

  • Produsén alat mesin bor gun pangalusna di Cina

    Jenis produk: TK2125A CNC EFISIENSI TINGGI DEEPHOLE HONING MESIN dipaké pikeun nyieun bagian liang jero, mékanisme dahar adopts rak ganda-slant mibanda sipat rigidity tinggi na rentang machining lega.Ieu fungsi utama ngawengku pangeboran, boring (bisa boring buta liang) jeung rolling.Sanggeus...

  • Pangalusna Indexable Gun Drill dihasilkeun di Cina

    pabrik profésional ngahasilkeun indexable gun bor D11.02-50.02mm, Paké Iskar sisipan na Pad, kualitas jaminan, ogé gun bor pamakéan dina industri motong logam kaasup otomotif, pesawat jeung aerospace, konstruksi, médis, kapang jeung alat jeung paeh, hydraulics, pneumatics ...