photo1
Mesin Pangeboran Gun CNC

Shandong Deshen Mesin Manufaktur Co., Ltd.

Tunggal / ganda / opat mesin pangeboran gun spindle

Kisaran pangeboran liang: 1mm-40mm

Jero pangeboran liang: nepi ka 4000mm

Sistem loading sareng unggah otomatis sayogi

Aplikasi:Alat médis, Mobil, aerospace, kapang sareng paéh, alat-alat hidrolik, militér, jsb

photo2
Mesin pangeboran tilu Axis Gun

Shandong Deshen Mesin Manufaktur Co., Ltd.

Kontrol CNC: X, Y, Z axis dikawasa ku CNC

Pangeboran padet:3mm-100mm (sistem gabungan pengeboran BTA sareng gun)

Jero pangeboran liang:nepi ka 3000mm

Sistem kerja mesin: Pangeboran gun sareng tabel kerja pangeboran indeks BTA nyaéta opsional

Aplikasi: Éta ngagaduhan fungsi pangeboran liang lempeng, liang condong, liang buta sareng liang hambalan.

Digunakeun sacara lega dina mobil, industri motor, industri kapang, industri militér, industri aerospace, awak klep hidrolik, poros roda gigi sareng bagian sanés tina pengolahan liang jero alit.

photo03
BTA Deep Hole Boring sareng Mesin Pangeboran

Shandong Deshen Mesin Manufaktur Co., Ltd.

Pangeboran padet: 20mm-150mm

Counter boring / ngabakar: 20mm-800mm

Trepanning liang:50mm-800mm

Mesin ieu mangrupikeun mesin khusus pikeun mesin bagian silinder jero liang, anu cocog pikeun ngebor sareng ngabosan bagian silinder anu jero. Salami pangeboran, modeu BTA diadopsi, nyaéta feeder minyak nyayogikeun minyak, sareng motongna dibuang tina bagian jero pipa bor kana ember panyabutan chip di bagian tukang ranjang ngalangkungan daérah motong. Nalika pikaboseneun, minyak didahar di tungtung batang anu ngabosankeun, sareng chipna dialungkeun kana ember panyabutan chip dina sirah mesin ngalangkungan daérah motong.

photo04
Latihan gun sareng latihan BTA

Shandong Deshen Mesin Manufaktur Co., Ltd.

latihan gun diindéks: 11.5mm-50mm

latihan gun brazed:3mm - 45mm

latihan gun karbida padet:1mm nepi ka 12mm

Latihan BTA:17mm-160mm

TENTANG KAMI

Terobosan

  • Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd

BUBUKA

Shandong Deshen Mesin Manufaktur Co., Ltd. didirikeun taun 2017, dumasarkeun di Dezhou, Shandong, Cina. Éta mangrupikeun perusahaan adina Dezhou Drillstar Cutting Tool Co., Ltd. (www.drillstarcuttingtool.com). Deshen mangrupikeun perusahaan profesional anu kalibet dina penjualan, manufaktur sareng jasa téknis mesin pengeboran liang jero, alat-alat pangeboran liang jero sareng asesoris, ogé jasa pengolahan presisi tinggi.

Kantor pusatna di Kota Dezhou, Propinsi Shandong, daérah jasa ngalangkungan Cina sareng Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Éropa sareng daérah sanés. Produk seueur dianggo dina aerospace, kakuatan nuklir, tenaga angin, pabrik mesin, manufaktur mobil, alat-alat médis, pembuatan kapal lokomotif, industri kapang, industri batubara sareng minyak, militér sareng sajabina. Perusahaan nyandak paménta konsumén salaku tujuan sareng "jasa jujur, inovasi ilmiah sareng téknologi" salaku prinsip perusahaan; téknologi kelas hiji, kualitas produk kelas munggaran sareng jasa kelas munggaran mangrupikeun komitmen sareng pengejaran Deshen anu langgeng.

produk

Inovasi

BERITA

Jasa Kahiji

  • PCBN (kubik boron nitrida)

    PCD (intan polycrystalline) Polycrystalline cubic boron nitride - singgetan Inggris PCBN (cubic boron nitride) pakakas CBN umumna ngolah Besi Cor sareng bagian waja !!! N ...

  • Rod kajujuran:

    Kaunggulan: Dipaké pikeun mesin bérés pikir jero jero, ngarengsekeun masalah mesin pikeun klien; Mampuh ngalereskeun lempeng bolos, ningkatkeun akurasi bahan damel; Desainna saderhana sareng gampang dianggo; Umur alat anu panjang, tiasa janten ...