TK2180 T2250A БТА Машина за дупчење и здодевна длабока дупка

  • TSK2180 CNC HIGH EFFICIENCY DEEPHOLE HONING MACHINE

    TSK2180 ЦПУ МАШИНА ЗА ГЛЕДАЕ НА ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ

    Вид на производи: При обработка на отвор за вратило со голем дијаметар, традиционалниот занаетчиски метод за обработка на дупчење и досадување ќе направи многу суровини да се исфрлат во чипови. За да ја задоволиме побарувачката на пазарот, развиваме здодевна машина за длабоки дупки T2180 (машина за тренинг). Усвојувајќи внатрешна стратегија за испуштање чипови, која се справува со дијаметар од Φ30мм до Ф100мм (дупчење), функциите за дупчење, здодевно и тркалање на нашата серија Т21 од серијата Д21 се применливи за пропелер, опрема за слетување и ...