TK2125 BTA Машина за дупчење и здодевна длабока дупка

  • TK2125A CNC HIGH EFFICIENCY DEEPHOLE HONING MACHINE

    TK2125A ЦПУ МАШИНА ЗА ГЛЕДАЕ НА ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ

    Вид на производи: TK2125A CNC HIGH EFFICIENCY DEEPHOLE HONING MACHINE се користи за изработка на делови од длабока дупка, механизмот за хранење усвојува решетка со двојна косина со својства на висока ригидност и широк опсег на обработка. Главната функција вклучува дупчење, здодевни (досадни слепи дупки) и тркалање. По тркалање грубоста обично може да достигне Ra0.4. Тој го усвојува БТА методот за дупчење, и притисни-здодевен метод за досадно, течноста за ладење се снабдува со превоз на масло. Стегање на работното парче со превоз на масло ...