T2250A БТА машина за дупчење и здодевна длабока дупка

  • T2250 T2250A Deephole Drilling And Boring Machine

    T2250 T2250A Длабоко дупчење и здодевна машина

    Вид на производи: T2150T2250A машина за дупчење и здодевност е нов производ кој е иновиран врз основа на нашата зрела машина за здодевна дупчење дупчалка T2250A. Според должината на работното парче, производите усвојуваат две техники за обработка: усвојува снабдување со масло преку водичот превоз и хидраулична стегачка работна работна површина кога работното парче е кратко, и усвојува снабдување со масло од крајот на лентата за пржење и прицврстено со чек со четири канџи. Иновираната структура на превозниот водич има предност ...