T2120G BTA машина за дупчење и здодевна длабока дупка

  • T2120G Deep Hole Drilling and boring machine

    T2120G Машина за дупчење и здодевна длабока дупка

    Тип на производи Карактерите на машината за дупчење и здодевна длабока дупка T2120G како што е назад, водичот за машински кревети е двоаголен правоаголен водич кој е изгаснат и има висока способност за спречување на брадата. Решетката за хранење е инсталирана помеѓу водичот за кревети. Решетката за хранење е инсталиран помеѓу лежиштето за кревет. Хранењето и движењето на водечкиот превоз се контролираат со серво мотор. нуркање со решетка и има висока цврстина и лесна за контрола. Испуштачкиот аксијален напојување на серво моторот за напојување е опремен ...