Вежби за пиштоли со цврст карбид

  • Solid Carbide Gun Drills

    Вежби за пиштоли со цврст карбид

    Вежби за пиштоли со цврст карбид ДИАМЕТРИ ОД .0393 ″ (1.0 MM) ДО .4375 ″ (11.1 MM) ДОЛИНИ НА ИСКЛУЧЕНО ОД 5 ″ (127 MM) - 14.17 ″ (360MM) Вежбите за цврст карбид се произведуваат како едно парче карбид. Врвот и цевката се производ од едно парче што го елиминира спојувањето на глава и премин на цевката. Така, резултира со исклучително силна, испрекината алатка. Повеќето вежби со мал дијаметар значително имаат корист од вежбите со цврст карбид, бидејќи даваат максимална дозволена ...