ЦПУ машина за дупчење со едно вретено

  • Single spindle CNC gun drilling machine

    ЦПУ машина за дупчење со едно вретено

    Кратка машина: Овој модел е најпопуларниот модел. Опсег на дупчење пиштол Φ4 ~ Φ20mm/Φ4 ~ Φ30mm/Φ6 ~ Φ40mm Максимална длабочина на дупчење пиштол 500/1000/1500/2000/2500 mm Однос на максимална должина и дијаметар на дупка 100: 1 OD опсег на работа Φ15 ~ Φ100mm Метод за дупчење пиштол едно вретено, погоден за работа со вратило или тркалезна лента. Глава Завршете ја работата ротирачки, конзистентна брзина 117r/min ЦПУ контролор систем SIEMENS/FANUC/GSK Водичката шина усвојува линеарна водечка шина Параметри на машината : ...