Тркалезна лента Приспособени машини за дупчење со длабока дупка

  • Round bar drilling deep hole machine

    Машина за дупчење со тркалезна лента

    Машинскиот кревет и водилната шина се фрлаат во едно тело, а машинскиот кревет се третира со природно стареење повеќе од две години за да се обезбедат стабилни перформанси на машината Главни додатоци: увезени од Европа, Америка, Јапонија и Тајван Контролен систем: Omron NC или нова генерација CNC агент: Iscar длабока дупка серија вежба сечило пиштол вежба Модел Длабока дупка машина за дупчење DS2-25mm Капацитет Дупчење дијаметар 2-16mm Длабочина на едната страна дупнатина 650mm Максимална прицврстувачка ...