Проблем и Решавање

  • Problem And Solving

    Проблем и Решавање

    Проблемски причини Степенот на отстапување на дупката е многу лош. Работното парче не е добро поставено или фиксирано. Водичот за вежбање не е соодветен, голем простор помеѓу водичот за вежбање и вежба за пиштол 、 Нема добра поддршка за ножот за вежбање со пиштол. Структурата на работното парче не е добра, како што е дебелината на wallидот на работното парче е премногу голема, и материјалното прашање како што е дури и не. Грубоста на дупката е премногу лоша Брзината на вртење на вретеното, стапката на хранење е премногу бавна. Маслото за сечење не е соодветно; Низок притисок, ниско, температурата на маслото е премногу ...