Машина за дупчење пиштол „Мирко“

  • Mirco hole gun drilling machine

    Машина за дупчење пиштол „Мирко“

    Машина Breif: Опсег на дупчење Φ1,0 ~ Φ10мм Максимална длабочина на дупчење 500мм Макс. Сооднос должина и дијаметар на работа 60: 1 Работа OD опсег Ф8 ~ Φ40мм Метод на гендрилинг структура единечна/двојна/четири вретена може да работи една/две/четири работни места во исто време . Оваа машинска конструкција е погодна за долга лента. Погон на глава на работното парче, конзистентна брзина е 120r/min Хидрауличен централен одмор и линеарна водечка шина. ЦПУ контролер Siemens-808D Кутија за вежба Серво главно вретено. Главната парама на машината ...