Индексирани вежби за оружје

  • Indexable Gun Drills

    Индексирани вежби за оружје

    Вежби за индексирање на оружје Овие вежби се нудат во секој дијаметар од 11,52мм до 50мм. Само 5 големини на вметнување го покриваат целиот опсег. Вметнувањата се директно вклопуваат и не бараат прилагодување за да се произведат со големина на бушотини. Вежбите користат навртени подлошки за водилки Обложените влошки се исто така достапни. ПРЕДНОСТИ Разновидност за употреба на струг, центри за обработка и машини за длабоки дупки. Висока ефикасност со специјално развиена геометрија на најсовремена технологија за формирање на чипови за диети Го скратува времето на застој што произлегува од брзата размена на ...