Хоризонтална машина за дупчење пиштол

 • Single spindle CNC gun drilling machine

  ЦПУ машина за дупчење со едно вретено

  Кратка машина: Овој модел е најпопуларниот модел. Опсег на дупчење пиштол Φ4 ~ Φ20mm/Φ4 ~ Φ30mm/Φ6 ~ Φ40mm Максимална длабочина на дупчење пиштол 500/1000/1500/2000/2500 mm Однос на максимална должина и дијаметар на дупка 100: 1 OD опсег на работа Φ15 ~ Φ100mm Метод за дупчење пиштол едно вретено, погоден за работа со вратило или тркалезна лента. Глава Завршете ја работата ротирачки, конзистентна брзина 117r/min ЦПУ контролор систем SIEMENS/FANUC/GSK Водичката шина усвојува линеарна водечка шина Параметри на машината : ...
 • Double spindle CNC gun drilling machine

  Двоен вретено ЦПУ машина за дупчење пиштол

  Краток пресек на машина: Опсег на генрилирање Φ3 ~ Φ20mm/Φ3 ~ Φ30mm/Φ6 ~ Φ40mm Максимална длабочина на гандарење 500/1000/1500/2000/2500 mm Однос на максимална должина и дијаметар на дупка 100: 1 Опсег на работа на ОД Φ15 ~ Φ100mm Двоен вретено, метод на генрилизација, соодветен за работа со вратило или тркалезна лента. Глава: извршете ја работата ротирачки, конзистентна брзина 117r/min ЦПУ контролор систем SIEMENS/FANUC/GSK Водичката шина усвојува линеарна водичка шина ЦПУ контролор систем SIEMENS/FANUC/GSK Параметри на машината : Модел Z ...
 • Four spindle CNC gun drilling machine

  Четири вретено ЦПУ машина за дупчење пиштол

  Кратка машина: Опсег на вежба со пиштол Φ4 ~ Φ20mm/Φ4 ~ Φ30mm/Φ6 ~ Φ40mm Пиштол вежба максимална длабочина 500/1000/1500/2000/2500 mm Однос на максимална должина и дијаметар на дупка 100: 1 OD опсег на работа: Φ15 ~ Φ100mm Метод на вежбање пиштол четири вретено, погодно за работа со вратило или тркалезна лента. Глава: возете ја работата ротирачки, конзистентна брзина 117r/min Водичката шина усвојува линеарна водечка шина ЦПУ контролер систем SIEMENS/FANUC/GSK Параметри на машината : Модел ZK2102 серија Четири вретена Главно параметри ...
 • Mirco hole gun drilling machine

  Машина за дупчење пиштол „Мирко“

  Машина Breif: Опсег на дупчење Φ1,0 ~ Φ10мм Максимална длабочина на дупчење 500мм Макс. Сооднос должина и дијаметар на работа 60: 1 Работа OD опсег Ф8 ~ Φ40мм Метод на гендрилинг структура единечна/двојна/четири вретена може да работи една/две/четири работни места во исто време . Оваа машинска конструкција е погодна за долга лента. Погон на глава на работното парче, конзистентна брзина е 120r/min Хидрауличен централен одмор и линеарна водечка шина. ЦПУ контролер Siemens-808D Кутија за вежба Серво главно вретено. Главната парама на машината ...