Пиштол вежба мелница

  • Gun drill grinder

    Брусилка за вежбање пиштоли

    Опис на производот GD-600 Стандардна машина за острење на пиштоли усвојува прецизна тркала за тркала, мотор со голема брзина. Движењето е мазно, а триењето е мало. Мелница може да ротира во хоризонтална и вертикална рамнина. Широко применлив за машински алати со острење Прицврстувањето може да биде точно и ефикасно мелење на различни вежби за пиштол. 50Q Пиштоли за вежбање пиштоли за острење на арматурата е специјализирана за наменска алатка на компактната структура, поставувањето е разумно и погодно, прилагодувањето е ...