Пиштол вежба Буш и водич

  • Gun Drill bush and guide

    Пиштол вежба грмушка и водич

    Чип кутија Флексибилни пластични чаури се протегаат над врвот на вежба со пиштоли од карбид и се стегаат преку челична цевка за да престанат со камшикување и вибрации на вежбата. Контурна дупка формира совршено запечатување на вежба со пиштоли.