Четири вретено ЦПУ машина за дупчење пиштол

  • Four spindle CNC gun drilling machine

    Четири вретено ЦПУ машина за дупчење пиштол

    Кратка машина: Опсег на вежба со пиштол Φ4 ~ Φ20mm/Φ4 ~ Φ30mm/Φ6 ~ Φ40mm Пиштол вежба максимална длабочина 500/1000/1500/2000/2500 mm Однос на максимална должина и дијаметар на дупка 100: 1 OD опсег на работа: Φ15 ~ Φ100mm Метод на вежбање пиштол четири вретено, погодно за работа со вратило или тркалезна лента. Глава: возете ја работата ротирачки, конзистентна брзина 117r/min Водичката шина усвојува линеарна водечка шина ЦПУ контролер систем SIEMENS/FANUC/GSK Параметри на машината : Модел ZK2102 серија Четири вретена Главно параметри ...