Најчесто поставувани прашања

П1: Која е гаранцијата за производите од волфрам карбид?

А1: Ние поседуваме високопрецизна машина за оценување за контрола на димензиите на геометријата и нанесување на подлога со ултра фино зрно обложена со премази со високи перформанси за да го гарантираме животниот век на нашите производи, што може да ја задоволи секоја работна состојба. Доколку се појават проблеми со квалитетот на наша страна во овој период , ќе ги преземеме трошоците за превоз и замена.

П2: Дали давате бесплатни примероци?

А2: Да, обично даваме бесплатни примероци за тестирање под услов за товар што го плаќа клиентот.

П3: Кој е вашиот минимален услов за нарачка?

А3: Ние ќе го означиме MOQ за секоја ставка во листот за цитати. Го прифаќаме примерокот и пробниот налог. Ако количината на единечна ставка не може да достигне MOQ, цената треба да биде примерочна цена.

П4: Кое е времето за испорака на вашите производи? 

А4: Зависи од достапноста на залихите. Доколку се потребни залихи на залиха, времето за испорака ќе биде во рок од 8 работни дена, но ако не, времето за испорака ќе биде околу 20 работни дена.

П5: Дали можете да произведувате производи со специјална форма на карбид?

О5: Да, можеме. Можеме да произведеме и стандардни крајни мелници и специјални алатки. Можеме да ги направиме според вашите цртежи и примероци.

П6: Дали можам да имам работен распоред за нарачка?

A6: Да, ние ќе испраќаме работен распоред на вашата нарачка секоја недела. Ние ќе ги провериме и тестираме сите стоки во случај на оштетување и недостасување на делови пред пратката. Деталните слики за инспекција на нарачката ќе ви бидат испратени за ваша потврда пред испораката.