Двоен вретено ЦПУ машина за дупчење пиштол

  • Double spindle CNC gun drilling machine

    Двоен вретено ЦПУ машина за дупчење пиштол

    Краток пресек на машина: Опсег на генрилирање Φ3 ~ Φ20mm/Φ3 ~ Φ30mm/Φ6 ~ Φ40mm Максимална длабочина на гандарење 500/1000/1500/2000/2500 mm Однос на максимална должина и дијаметар на дупка 100: 1 Опсег на работа на ОД Φ15 ~ Φ100mm Двоен вретено, метод на генрилизација, соодветен за работа со вратило или тркалезна лента. Глава: извршете ја работата ротирачки, конзистентна брзина 117r/min ЦПУ контролор систем SIEMENS/FANUC/GSK Водичката шина усвојува линеарна водичка шина ЦПУ контролор систем SIEMENS/FANUC/GSK Параметри на машината : Модел Z ...