Вежби за пиштоли за длабока дупка

 • without coated single flute with coolant Gun drill

  без обложена единечна флејта со вежба Пиштол

  Вежба за оружје со една острица (во натамошниот текст вежба за оружје) се користи за обработка на длабоки дупки со дијаметар Φ1 ~ 40мм и сооднос должина-дијаметар од 100 ~ 250 пати. Тоа во моментов е единствениот метод за обработка на длабоки дупки со мал дијаметар со дијаметар Φ1 ~ 6mm. Точноста на дупките за обработка може да се стабилизира на ИТ 8 ~ 10, а индивидуалните може да достигнат IT6 ~ 7; грубоста на површината може да се стабилизира на Ra12.5 ~ 3.2μm (▽ 3 ~ ▽ 5), а поединечните може да достигнат Ra0.8 ~ 0.4μm (▽ 7 ~ ▽ 8), исправноста на дупката може да достигне 0.05mm/ м Вежбите за пиштоли имаат широк спектар на апликации. Покрај обработка на обични челични материјали и леани, тие исто така можат да обработуваат меки метали, легирани челици, нерѓосувачки челици и челици отпорни на топлина.
 • Imported gun bit and tool rod tungsten carbide gundrill tool

  Увезен пиштол за пиштол и прачка за волфрам карбид гандрил алатка

  Вежби за пиштоли се вежби со директно флејтирање што овозможуваат вбризгување на течноста за сечење преку шупливото тело на вежбата до лицето на сечењето. Тие се користат за длабоко дупчење-можен е сооднос длабочина-дијаметар од 300: 1 или повеќе. Бурињата со пиштоли се очигледен пример; оттука и името. Други употреби вклучуваат изработка на мувла, изработка на диета и производство на дувачки музички инструменти, како што се цевки од ујлеан, бидејќи вежбите со пиштоли можат да дупчат долги директни дупки во метал, дрво и некои пластики. Течноста за ладење обезбедува подмачкување и ладење на рабовите за сечење и ги отстранува џамперот или чипсот од дупката. Современите вежби за пиштоли користат врвови со карбид за да го продолжат животот и да ги намалат вкупните трошоци во споредба со металните врвови.
 • Single flute With coolant Gundrill

  Единечна флејта Со течноста за ладење Гандрил

  употреба на вежба за пиштоли во индустрии за сечење метали, вклучувајќи автомобилска, авионска и воздушна, градежна, медицинска, мувла и алатка и калапи, хидраулика, пневматика и многу повеќе.
 • Brazed Gun Drills

  Вежби за лемење со оружје

  Пиштол вежба е специјализирана алатка за сечење што се користи во машина за дупчење пиштоли. Забранетите вежби за пиштоли на Дралстар ги имаат следниве својства: Опсег на дијаметар: 3 - 40 мм Вкупна должина: 5000 мм (максимум) Едноставен тип флејт е најчестиот тип. И најшироко користен. Содржи едноделен дел за вежба за карбид и челичен вежба со влошки од карбид. Цевката и ножот се изработени од челичен материјал. И преку термичка обработка. Трите дела се залемени за да бидат комплетна алатка. Дрилстар продава пиштол др ...
 • Indexable Gun Drills

  Индексирани вежби за оружје

  Вежби за индексирање на оружје Овие вежби се нудат во секој дијаметар од 11,52мм до 50мм. Само 5 големини на вметнување го покриваат целиот опсег. Вметнувањата се директно вклопуваат и не бараат прилагодување за да се произведат со големина на бушотини. Вежбите користат навртени подлошки за водилки Обложените влошки се исто така достапни. ПРЕДНОСТИ Разновидност за употреба на струг, центри за обработка и машини за длабоки дупки. Висока ефикасност со специјално развиена геометрија на најсовремена технологија за формирање на чипови за диети Го скратува времето на застој што произлегува од брзата размена на ...
 • Gun drill grinder

  Брусилка за вежбање пиштоли

  Опис на производот GD-600 Стандардна машина за острење на пиштоли усвојува прецизна тркала за тркала, мотор со голема брзина. Движењето е мазно, а триењето е мало. Мелница може да ротира во хоризонтална и вертикална рамнина. Широко применлив за машински алати со острење Прицврстувањето може да биде точно и ефикасно мелење на различни вежби за пиштол. 50Q Пиштоли за вежбање пиштоли за острење на арматурата е специјализирана за наменска алатка на компактната структура, поставувањето е разумно и погодно, прилагодувањето е ...
 • Solid Carbide Gun Drills

  Вежби за пиштоли со цврст карбид

  Вежби за пиштоли со цврст карбид ДИАМЕТРИ ОД .0393 ″ (1.0 MM) ДО .4375 ″ (11.1 MM) ДОЛИНИ НА ИСКЛУЧЕНО ОД 5 ″ (127 MM) - 14.17 ″ (360MM) Вежбите за цврст карбид се произведуваат како едно парче карбид. Врвот и цевката се производ од едно парче што го елиминира спојувањето на глава и премин на цевката. Така, резултира со исклучително силна, испрекината алатка. Повеќето вежби со мал дијаметар значително имаат корист од вежбите со цврст карбид, бидејќи даваат максимална дозволена ...
 • Gun Drill bush and guide

  Пиштол вежба грмушка и водич

  Чип кутија Флексибилни пластични чаури се протегаат над врвот на вежба со пиштоли од карбид и се стегаат преку челична цевка за да престанат со камшикување и вибрации на вежбата. Контурна дупка формира совршено запечатување на вежба со пиштоли.
 • Step Indexable Gun Drills

  Чекор Индексирачки вежби за оружје

  Чекор и пилот-алатки може да се вклучат во апликација за да се елиминираат две-три последователни операции во една дупка. Употребата на чекор алатка драматично го намалува времето на циклусот, отпадоците и ексцентричноста помеѓу дијаметрите. Чекорчести вежби имаат ограничувања во производството во зависност од опсегот на екстремниот дијаметар во чекорите. Понекогаш може да биде неопходен развој на специјален карбид поради локацијата на дупката за течноста за ладење. Дополнително, може да се бараат прекинувачи на чипови поради недостаток на внатрешен агол кога ...
 • Problem And Solving

  Проблем и Решавање

  Проблемски причини Степенот на отстапување на дупката е многу лош. Работното парче не е добро поставено или фиксирано. Водичот за вежбање не е соодветен, голем простор помеѓу водичот за вежбање и вежба за пиштол 、 Нема добра поддршка за ножот за вежбање со пиштол. Структурата на работното парче не е добра, како што е дебелината на wallидот на работното парче е премногу голема, и материјалното прашање како што е дури и не. Грубоста на дупката е премногу лоша Брзината на вртење на вретеното, стапката на хранење е премногу бавна. Маслото за сечење не е соодветно; Низок притисок, ниско, температурата на маслото е премногу ...