Машини за дупчење со длабока дупка

 • Wholesale CNC Deep hole Indexable gundrill Drill Bit

  Трговија на големо со ЦПУ Длабока дупка Индексирачки село за вежбање со вежба

  Професионална фабрика произведува индексна вежба за пиштоли D11.02-50.02mm, Користете инсерт и подлога Iscar, квалитет на гаратин, употреба и пиштоли за вежбање во индустрии за сечење метали, вклучувајќи автомобилска, авионска и воздушна, градежна, медицинска, мувла и алати и матрици, хидраулика, пневматика , и повеќе.
 • Single spindle CNC gun drilling machine

  ЦПУ машина за дупчење со едно вретено

  Кратка машина: Овој модел е најпопуларниот модел. Опсег на дупчење пиштол Φ4 ~ Φ20mm/Φ4 ~ Φ30mm/Φ6 ~ Φ40mm Максимална длабочина на дупчење пиштол 500/1000/1500/2000/2500 mm Однос на максимална должина и дијаметар на дупка 100: 1 OD опсег на работа Φ15 ~ Φ100mm Метод за дупчење пиштол едно вретено, погоден за работа со вратило или тркалезна лента. Глава Завршете ја работата ротирачки, конзистентна брзина 117r/min ЦПУ контролор систем SIEMENS/FANUC/GSK Водичката шина усвојува линеарна водечка шина Параметри на машината : ...
 • Double spindle CNC gun drilling machine

  Двоен вретено ЦПУ машина за дупчење пиштол

  Краток пресек на машина: Опсег на генрилирање Φ3 ~ Φ20mm/Φ3 ~ Φ30mm/Φ6 ~ Φ40mm Максимална длабочина на гандарење 500/1000/1500/2000/2500 mm Однос на максимална должина и дијаметар на дупка 100: 1 Опсег на работа на ОД Φ15 ~ Φ100mm Двоен вретено, метод на генрилизација, соодветен за работа со вратило или тркалезна лента. Глава: извршете ја работата ротирачки, конзистентна брзина 117r/min ЦПУ контролор систем SIEMENS/FANUC/GSK Водичката шина усвојува линеарна водичка шина ЦПУ контролор систем SIEMENS/FANUC/GSK Параметри на машината : Модел Z ...
 • Combinde BTA and gun drilling machine

  Комбинирајте БТА и машина за дупчење пиштол

  Нашата компанија дизајнираше комбинирана машина за дупчење со три оски со длабока дупка, која може да усвои и систем за дупчење во гандрилинг и БТА, што ќе ги задоволи побарувачката за дупчење на широко длабока дупка на некоја компанија. Кратко за машината: Метод на гандрилирање Гандрилинг и БТА дупчење Опсег на гандрилирање φ10-φ30мм Опсег на дупчење БТА ф25-φ80мм Длабочина на дупчење со длабока дупка 500мм/1000мм/1500мм/2000мм/2500мм/3000мм ЦПУ контролер SIEMENS/FANUC/KND/GSK X оска CNC контрола и травал удар: 500мм/1000мм/1500мм/2000м ...
 • Three coordinate deep hole drilling machine

  Три координатни машини за дупчење со длабоки дупки

  Машина за дупчење пиштол со три оски се користи за дупчење на координатните дупки при работа. Може да вежба права дупка, конусна дупка, низ дупка, слепа дупка и чекор дупка. Постојат шест серво оски на машината: работата на погонот со оска Х се движи хоризонтално, со линеарна водечка шина со ролери. ЦПУ контрола. Работата за возење Yaxis се движи вертикално, со линеарна линеарна водилка. ЦПУ контрола. Блокирајте балансирано. Внесување алатка за сечење со погон на оската Z, валјак -линеарна водечка шина, контрола на ЦПУ. W оска: Контролирајте го растојанието помеѓу столбот и ...
 • Four spindle CNC gun drilling machine

  Четири вретено ЦПУ машина за дупчење пиштол

  Кратка машина: Опсег на вежба со пиштол Φ4 ~ Φ20mm/Φ4 ~ Φ30mm/Φ6 ~ Φ40mm Пиштол вежба максимална длабочина 500/1000/1500/2000/2500 mm Однос на максимална должина и дијаметар на дупка 100: 1 OD опсег на работа: Φ15 ~ Φ100mm Метод на вежбање пиштол четири вретено, погодно за работа со вратило или тркалезна лента. Глава: возете ја работата ротирачки, конзистентна брзина 117r/min Водичката шина усвојува линеарна водечка шина ЦПУ контролер систем SIEMENS/FANUC/GSK Параметри на машината : Модел ZK2102 серија Четири вретена Главно параметри ...
 • T2250 T2250A Deephole Drilling And Boring Machine

  T2250 T2250A Длабоко дупчење и здодевна машина

  Вид на производи: T2150T2250A машина за дупчење и здодевност е нов производ кој е иновиран врз основа на нашата зрела машина за здодевна дупчење дупчалка T2250A. Според должината на работното парче, производите усвојуваат две техники за обработка: усвојува снабдување со масло преку водичот превоз и хидраулична стегачка работна работна површина кога работното парче е кратко, и усвојува снабдување со масло од крајот на лентата за пржење и прицврстено со чек со четири канџи. Иновираната структура на превозниот водич има предност ...
 • TK2125A CNC HIGH EFFICIENCY DEEPHOLE HONING MACHINE

  TK2125A ЦПУ МАШИНА ЗА ГЛЕДАЕ НА ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ

  Вид на производи: TK2125A CNC HIGH EFFICIENCY DEEPHOLE HONING MACHINE се користи за изработка на делови од длабока дупка, механизмот за хранење усвојува решетка со двојна косина со својства на висока ригидност и широк опсег на обработка. Главната функција вклучува дупчење, здодевни (досадни слепи дупки) и тркалање. По тркалање грубоста обично може да достигне Ra0.4. Тој го усвојува БТА методот за дупчење, и притисни-здодевен метод за досадно, течноста за ладење се снабдува со превоз на масло. Стегање на работното парче со превоз на масло ...
 • TSK2180 CNC HIGH EFFICIENCY DEEPHOLE HONING MACHINE

  TSK2180 ЦПУ МАШИНА ЗА ГЛЕДАЕ НА ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ

  Вид на производи: При обработка на отвор за вратило со голем дијаметар, традиционалниот занаетчиски метод за обработка на дупчење и досадување ќе направи многу суровини да се исфрлат во чипови. За да ја задоволиме побарувачката на пазарот, развиваме здодевна машина за длабоки дупки T2180 (машина за тренинг). Усвојувајќи внатрешна стратегија за испуштање чипови, која се справува со дијаметар од Φ30мм до Ф100мм (дупчење), функциите за дупчење, здодевно и тркалање на нашата серија Т21 од серијата Д21 се применливи за пропелер, опрема за слетување и ...
 • T2120G Deep Hole Drilling and boring machine

  T2120G Машина за дупчење и здодевна длабока дупка

  Тип на производи Карактерите на машината за дупчење и здодевна длабока дупка T2120G како што е назад, водичот за машински кревети е двоаголен правоаголен водич кој е изгаснат и има висока способност за спречување на брадата. Решетката за хранење е инсталирана помеѓу водичот за кревети. Решетката за хранење е инсталиран помеѓу лежиштето за кревет. Хранењето и движењето на водечкиот превоз се контролираат со серво мотор. нуркање со решетка и има висока цврстина и лесна за контрола. Испуштачкиот аксијален напојување на серво моторот за напојување е опремен ...
 • Round bar drilling deep hole machine

  Машина за дупчење со тркалезна лента

  Машинскиот кревет и водилната шина се фрлаат во едно тело, а машинскиот кревет се третира со природно стареење повеќе од две години за да се обезбедат стабилни перформанси на машината Главни додатоци: увезени од Европа, Америка, Јапонија и Тајван Контролен систем: Omron NC или нова генерација CNC агент: Iscar длабока дупка серија вежба сечило пиштол вежба Модел Длабока дупка машина за дупчење DS2-25mm Капацитет Дупчење дијаметар 2-16mm Длабочина на едната страна дупнатина 650mm Максимална прицврстувачка ...
 • Mirco hole gun drilling machine

  Машина за дупчење пиштол „Мирко“

  Машина Breif: Опсег на дупчење Φ1,0 ~ Φ10мм Максимална длабочина на дупчење 500мм Макс. Сооднос должина и дијаметар на работа 60: 1 Работа OD опсег Ф8 ~ Φ40мм Метод на гендрилинг структура единечна/двојна/четири вретена може да работи една/две/четири работни места во исто време . Оваа машинска конструкција е погодна за долга лента. Погон на глава на работното парче, конзистентна брзина е 120r/min Хидрауличен централен одмор и линеарна водечка шина. ЦПУ контролер Siemens-808D Кутија за вежба Серво главно вретено. Главната парама на машината ...