Стил на компанија

Искрена услуга, научна и технолошка иновација

Шандонг Дешен Машини за производство на копродукции, ООД

2017 година присуствувавме на изложбата Тајланд Интермах

Нашиот менаџер за продажба Лили го запозна својот клиент од Словачка во CIMT со кој разговараше повеќе од 3 години;

Техничка дискусија во компанија

Добавувачот на швајцарски карбиди ја посети нашата компанија во 2016 година за да разговара за празни места за вежбање оружје

Вечера за продажба на луѓе

Се сликавме со клиенти од Тајланд во автомобилската индустрија

Нашиот менаџер за продажба Лили се сретна со нејзиниот клиент од Малези во CIMT со кој разговараше повеќе од 3 години

 Индиски клиенти н visited посетија во 2018 година за да купат машина за дупчење пиштоли

Генералниот менаџер г -дин hanанг го запозна нашиот германски производител на цевки за пиштоли на германска изложба

Изложба во Пекинг CIMT 2016, изложбени производи вежби со пиштоли и БТА

 Во Пекинг CIMT, потпишавме договор со индиски клиенти за годишно купување на вежба за оружје

Деловна дискусија со клиентот од Сирија во индустријата за челик

Кинеска новогодишна вечера на компанијата

Во магацинот пристигнаа суровини од празни места со пиштоли

Изложба во Шангај 2019 imp & exp, производи за вежбање оружје, празни места за вежбање пиштоли, инсерти од карбид, БТА, итн.