Комбинирана машина за дупчење БТА и пиштол

  • Combinde BTA and gun drilling machine

    Комбинирајте БТА и машина за дупчење пиштол

    Нашата компанија дизајнираше комбинирана машина за дупчење со три оски со длабока дупка, која може да усвои и систем за дупчење во гандрилинг и БТА, што ќе ги задоволи побарувачката за дупчење на широко длабока дупка на некоја компанија. Кратко за машината: Метод на гандрилирање Гандрилинг и БТА дупчење Опсег на гандрилирање φ10-φ30мм Опсег на дупчење БТА ф25-φ80мм Длабочина на дупчење со длабока дупка 500мм/1000мм/1500мм/2000мм/2500мм/3000мм ЦПУ контролер SIEMENS/FANUC/KND/GSK X оска CNC контрола и травал удар: 500мм/1000мм/1500мм/2000м ...