Вежби за длабока дупка на БТА

 • Deep hole engineering tool large diameter single tube BTA drilling tool

  Инженерска алатка за длабоки отвори со голем дијаметар БТА алатка за дупчење

  Системот БТА (Здружение за здодевни и трепанинг) беше развиен во голема мера од меѓународна група производители на алатки. Овој систем беше еден од првите успешни системи на внатрешни алатки за отстранување на чипови и вклучува дупчење, здодевна и трескачка глава и се смета за најдобар систем во работата за правење дупки што користи алатки за течноста за ладење под висок притисок.

 • Wholesale CNC Deep hole Indexable gundrill Drill Bit

  Трговија на големо со ЦПУ Длабока дупка Индексирачки село за вежбање со вежба

  Професионална фабрика произведува индексна вежба за пиштоли D11.02-50.02mm, Користете инсерт и подлога Iscar, квалитет на гаратин, употреба и пиштоли за вежбање во индустрии за сечење метали, вклучувајќи автомобилска, авионска и воздушна, градежна, медицинска, мувла и алати и матрици, хидраулика, пневматика , и повеќе.
 • BTA Deep Hole Drills

  Вежби за длабока дупка на БТА

  Ние произведуваме широк спектар на вежби за длабока дупка со цевка БТА и исфрлувач со двојна цевка од .77,76мм до 00500мм, и поголеми како специјални алатки за апликација. БТА вежбите се користат на специјална машина каде што течноста за ладење се предизвикува преку глава за притисок, а чиповите потоа се евакуираат низ центарот на вежбата и цевката за вежбање. Амортизерите на цевките се користат за поддршка на цевката за вежбање и спречување вибрации и искривување на цевката, а работните столбови го поддржуваат работното парче доколку е потребно. ...