БТА машина за дупчење и здодевна длабока дупка

 • T2250 T2250A Deephole Drilling And Boring Machine

  T2250 T2250A Длабоко дупчење и здодевна машина

  Вид на производи: T2150T2250A машина за дупчење и здодевност е нов производ кој е иновиран врз основа на нашата зрела машина за здодевна дупчење дупчалка T2250A. Според должината на работното парче, производите усвојуваат две техники за обработка: усвојува снабдување со масло преку водичот превоз и хидраулична стегачка работна работна површина кога работното парче е кратко, и усвојува снабдување со масло од крајот на лентата за пржење и прицврстено со чек со четири канџи. Иновираната структура на превозниот водич има предност ...
 • TK2125A CNC HIGH EFFICIENCY DEEPHOLE HONING MACHINE

  TK2125A ЦПУ МАШИНА ЗА ГЛЕДАЕ НА ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ

  Вид на производи: TK2125A CNC HIGH EFFICIENCY DEEPHOLE HONING MACHINE се користи за изработка на делови од длабока дупка, механизмот за хранење усвојува решетка со двојна косина со својства на висока ригидност и широк опсег на обработка. Главната функција вклучува дупчење, здодевни (досадни слепи дупки) и тркалање. По тркалање грубоста обично може да достигне Ra0.4. Тој го усвојува БТА методот за дупчење, и притисни-здодевен метод за досадно, течноста за ладење се снабдува со превоз на масло. Стегање на работното парче со превоз на масло ...
 • TSK2180 CNC HIGH EFFICIENCY DEEPHOLE HONING MACHINE

  TSK2180 ЦПУ МАШИНА ЗА ГЛЕДАЕ НА ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ

  Вид на производи: При обработка на отвор за вратило со голем дијаметар, традиционалниот занаетчиски метод за обработка на дупчење и досадување ќе направи многу суровини да се исфрлат во чипови. За да ја задоволиме побарувачката на пазарот, развиваме здодевна машина за длабоки дупки T2180 (машина за тренинг). Усвојувајќи внатрешна стратегија за испуштање чипови, која се справува со дијаметар од Φ30мм до Ф100мм (дупчење), функциите за дупчење, здодевно и тркалање на нашата серија Т21 од серијата Д21 се применливи за пропелер, опрема за слетување и ...
 • T2120G Deep Hole Drilling and boring machine

  T2120G Машина за дупчење и здодевна длабока дупка

  Тип на производи Карактерите на машината за дупчење и здодевна длабока дупка T2120G како што е назад, водичот за машински кревети е двоаголен правоаголен водич кој е изгаснат и има висока способност за спречување на брадата. Решетката за хранење е инсталирана помеѓу водичот за кревети. Решетката за хранење е инсталиран помеѓу лежиштето за кревет. Хранењето и движењето на водечкиот превоз се контролираат со серво мотор. нуркање со решетка и има висока цврстина и лесна за контрола. Испуштачкиот аксијален напојување на серво моторот за напојување е опремен ...