3 оска машина за дупчење со длабока дупка

  • Combinde BTA and gun drilling machine

    Комбинирајте БТА и машина за дупчење пиштол

    Нашата компанија дизајнираше комбинирана машина за дупчење со три оски со длабока дупка, која може да усвои и систем за дупчење во гандрилинг и БТА, што ќе ги задоволи побарувачката за дупчење на широко длабока дупка на некоја компанија. Кратко за машината: Метод на гандрилирање Гандрилинг и БТА дупчење Опсег на гандрилирање φ10-φ30мм Опсег на дупчење БТА ф25-φ80мм Длабочина на дупчење со длабока дупка 500мм/1000мм/1500мм/2000мм/2500мм/3000мм ЦПУ контролер SIEMENS/FANUC/KND/GSK X оска CNC контрола и травал удар: 500мм/1000мм/1500мм/2000м ...
  • Three coordinate deep hole drilling machine

    Три координатни машини за дупчење со длабоки дупки

    Машина за дупчење пиштол со три оски се користи за дупчење на координатните дупки при работа. Може да вежба права дупка, конусна дупка, низ дупка, слепа дупка и чекор дупка. Постојат шест серво оски на машината: работата на погонот со оска Х се движи хоризонтално, со линеарна водечка шина со ролери. ЦПУ контрола. Работата за возење Yaxis се движи вертикално, со линеарна линеарна водилка. ЦПУ контрола. Блокирајте балансирано. Внесување алатка за сечење со погон на оската Z, валјак -линеарна водечка шина, контрола на ЦПУ. W оска: Контролирајте го растојанието помеѓу столбот и ...