photo1
ЦПУ машина за дупчење пиштол

Шандонг Дешен Машини за производство на копродукции, ООД

Машина за дупчење со единечен/двоен/четири вретено

Опсег на дупчење дупки: 1мм-40мм

Длабочина на дупчење дупка: до 4000 мм

Достапен е систем за автоматско вчитување и прикачување

Апликација:Медицински инструмент, автомобил, воздушна, мувла и матрица, хидраулична опрема, воена, итн

photo2
Машина за дупчење Три оски пиштол

Шандонг Дешен Машини за производство на копродукции, ООД

ЦПУ контрола: X, Y, Z оските се контролирани со CNC

Цврсто дупчење:3мм-100мм (БТА и комбиниран систем за дупчење пиштол)

Длабочина на дупчење дупка:до 3000мм

Машински работен систем: Дупчењето пиштол и работната маса со индексирање на БТА за дупчење е по избор

Апликација: Таа има функција на дупчење права дупка, наклонета дупка, слепа дупка и чекор дупка.

Широко се користи во автомобилската индустрија, мотоциклот, индустријата за мувла, воената индустрија, воздушната индустрија, телото на хидрауличните вентили, вратилото на брзината и други делови од обработката на мали длабоки дупки.

photo03
БТА Машина за досадна и дупчење за длабока дупка

Шандонг Дешен Машини за производство на копродукции, ООД

Цврсто дупчење: 20мм-150мм

Контра здодевни/изгорени: 20мм-800мм

Тренинг на дупка:50мм-800мм

Оваа машина е специјална машина за обработка на делови на цилиндрични длабоки дупки, која е погодна за дупчење и здодевни делови на цилиндрични длабоки дупки. За време на дупчењето, се прифаќа режимот БТА, односно фидерот за масло снабдува масло, а сечењето се испушта од внатрешноста на цевката за бушење до корпата за отстранување на чипови на задниот дел од креветот преку површината за сечење. Кога е здодевно, маслото се храни на крајот од здодевната лента, а чипот се испушта во кофата за отстранување чипови на главата на машината преку површината за сечење.

photo04
Вежби за пиштоли и вежби за БТА

Шандонг Дешен Машини за производство на копродукции, ООД

вежби за индексирање на пиштоли: 11,5мм-50мм

залемени вежби за оружје:3мм - 45мм

вежби за пиштоли со цврст карбид:Од 1мм до 12мм

БТА вежби:17мм-160мм

ЗА НАС

Пробив

  • Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd

ВОВЕД

Машини за производство Шандонг Дешен, Ltd е основана во 2017 година, со седиште во Дежоу, Шандонг, Кина. Тоа е сестринска компанија на Dezhou Drillstar Cutting Tool Co., Ltd (www.drillstarcuttingtool.com). Дешен е професионална компанија ангажирана во продажба, производство и технички услуги на машини за дупчење со длабоки дупки, алатки и додатоци за дупчење со длабоки дупки, како и услуга за преработка со висока прецизност.

Седиштето е во градот Дежоу, провинција Шандонг, услужната област ги опфаќа Кина и Југоисточна Азија, Блискиот Исток, Јужна Америка, Европа и други региони. Производите се широко користени во воздушната, нуклеарната енергија, енергијата на ветерот, производството на машини, производството на автомобили, медицинската опрема, бродоградбата на локомотивите, индустријата за мувла, индустријата за јаглен и нафта, воена и така натаму. Компанијата го зема барањето на клиентите како цел и „чесна услуга, научна и технолошка иновација“ како начело на претпријатието; технологија од прва класа, квалитет на производот од прва класа и услуга од прва класа се вечна посветеност и потрага по Дешен.

производи

Иновација

ВЕСТИ

Сервис на прво место

  • PCBN (кубен бор нитрид)

    PCD (поликристален дијамант) Поликристален кубен бор нитрид - англиска кратенка PCBN (кубен бор нитрид) Алатките на CBN генерално обработуваат делови од леано железо и челик !!! Н ...

  • Местење прачка:

    Предности: Се користи за завршна обработка на размислување, решавање на проблем за обработка на клиенти; Способност да се поправи правилноста на отворот, подобрувајќи ја точноста на работното парче; Дизајнот е едноставен и лесен за употреба; Долг животен век на алатката, може повторно да се ...