Kabar

  • The best gun drill machine tool manufacturer in China

    Produsen alat mesin bor gun paling apik ing China

    Jinis produk: TK2125A CNC EFISIENSI HIGH DEEPHOLE HONING MACHINE digunakake kanggo nggawe bagean bolongan jero, mekanisme dipakani nganggo rak miring pindho kanthi sifat kaku dhuwur lan macem-macem mesin.Fungsi utama kalebu pengeboran, boring (bisa mboseni bolongan wuta) lan rolling.Sawise ...
    Waca liyane
  • The best Indexable Gun Drill produced in China

    Drill Gun Indexable paling apik diprodhuksi ing China

    Pabrik profesional ngasilake pengeboran gun sing bisa diindeks D11.02-50.02mm, Gunakake sisipan lan pad Iskar, njamin kualitas, uga nggunakake bor gun ing industri pemotongan logam kalebu otomotif, pesawat lan aeroangkasa, konstruksi, medis, cetakan lan alat lan mati, hidrolika, pneumatik ...
    Waca liyane
  • The best Indexable Gun Chamfers made in China

    Chamfers Gun Indexable paling apik digawe ing China

    Jinis: Gun bor bit Bahan: Tungsten Carbide Diameter ukuran: 1-50mm Dawane sakabèhé: 1-4000mm Gunakake: Pengeboran logam Kualitas lumahing: Kualitas dhuwur Urutan sampel: Ya nampa Non-standar: Ya nampa Minangka asil saka spesialisasi lan layanan eling kita , organisasi kita wis menang posisi paling apik ing ...
    Waca liyane
  • The best Indexable Gun Drills  ever made in China

    Latihan Gun Indexable paling apik sing digawe ing China

    Jinis: Gun bor bit Bahan: Tungsten Carbide Diameter ukuran: 1-50mm Dawane sakabèhé: 1-4000mm Panggunaan: Pengeboran logam Kualitas lumahing: Kualitas dhuwur Urutan sampel: Ya nampa Non-standar: Ya nampa Kita bakal ...
    Waca liyane
  • BTA Deep Hole Drills made in China

    BTA Deep Hole Drills digawe ing China

    We Pabrik sawetara saka sudhut BTA tabung tunggal lan ejector kembar-tabung penggerek bolongan jero saka Ø7.76mm liwat kanggo Ø500mm, lan luwih gedhe minangka pribadi aplikasi khusus.Pengeboran BTA digunakake ing mesin khusus ing endi coolant didorong liwat tekanan ...
    Waca liyane
  • Alat Mesin kualitas paling apik ing China, Alat Pemotongan

    Jinis produk: TK2125A CNC EFISIENSI HIGH DEEPHOLE HONING MACHINE digunakake kanggo nggawe bagean bolongan jero, mekanisme dipakani adopts rak pindho miring karo sifat rigidity dhuwur lan sawetara mesin sudhut.Fungsi utama kalebu pengeboran, boring (bisa mboseni bolongan wuta) lan rolling.Sawise ...
    Waca liyane
  • Bor karbida brazing paling apik ing China

    Bahan: Jangkoan dawa karbida: 1-5000mm Wektu pesenan: 3-5 dina Gunakake: Pengeboran logam Shank: Batang lurus Ukuran: 1-50mm Non standar: Ditampa bor Karbida diprodhuksi minangka potongan tunggal karbida.Tip lan tabung minangka produk potongan tunggal sing ngilangi ...
    Waca liyane
  • Latihan Gun Indexable paling apik ing China

    Jinis: Gun bor bit Bahan: Tungsten Carbide Diameter ukuran: 1-50mm Dawane sakabèhé: 1-4000mm Gunakake: Pengeboran logam Kualitas lumahing: Kualitas dhuwur Urutan sampel: Ya nampa Non-standar: Ya nampa Kita netepi prinsip "kualitas apik banget. ,pelayanan memuaskan...
    Waca liyane
  • The best quality Imported gun bit and tool rod tungsten carbide gundrill tool brazed gundrill in China

    Kualitas paling apik Impor gun bit lan alat rod tungsten karbida gundrill alat brazed gundrill ing China

    https://www.deepholemachinery.com/imported-gun-bit-and-tool-rod-tungsten-carbide-gundrill-tool-product/ · Kisaran diameter: 1-50mm · Jarak dawa: 1-5000mm · Gunakake: Logam pengeboran · shank : 25x70 · Merk: Dirllstar · kualitas permukaan : ...
    Waca liyane
  • GD-600 Universal Gun bor grinder

    Deskripsi Singkat: Jenis: mata bor gun Bahan: Tungsten Carbide Diameter ukuran: 1-50mm Lenth sakabèhé: 1-4000mm Panganggone: pengeboran logam Kualitas lumahing: kualitas dhuwur Urutan sampel: ya nampa Non standar: Ya nampa Katrangan Produk GD-600 Standard gun bor ngasah mac...
    Waca liyane
  • High speed machining performance Indexable Gun Drill

    Kinerja mesin kacepetan dhuwur Indexable Gun Drill

    Kinerja mesin kacepetan dhuwur Indexable Gun Drill Katrangan Singkat: · Tipe: bor gun · Bahan: Tungsten Carbide · Ukuran diameter: 1-50mm · Dawane sakabèhé: 1-4000mm · Gunakake: pengeboran logam · Kualitas lumahing: kualitas dhuwur · Urutan sampel: ya nampa · Non standar :Ya nampa Indexab...
    Waca liyane
  • China Machine Tool, Cutting Tool

    Alat Mesin China, Alat Pemotongan

    Jinis produk: TK2125A CNC EFISIENSI HIGH DEEPHOLE HONING MACHINE digunakake kanggo nggawe bagean bolongan jero, mekanisme dipakani adopts rak pindho miring karo sifat rigidity dhuwur lan sawetara mesin sudhut.Fungsi utama kalebu pengeboran, boring (bisa mboseni bolongan wuta) lan rolling.Af...
    Waca liyane