Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

about-us2

Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd.didegaké ing 2017, adhedhasar ing Dezhou, Shandong, China.Iku perusahaan adhine Dezhou Drillstar Cutting Tool Co., Ltd. (www.drillstarcuttingtool.com).Deshen minangka perusahaan profesional sing melu penjualan, manufaktur lan layanan teknis mesin pengeboran bolongan jero, alat lan aksesoris pengeboran bolongan jero, uga layanan pangolahan kanthi tliti dhuwur.

Kantor pusat ing Dezhou City, Provinsi Shandong, wilayah layanan kalebu China lan Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Eropah lan wilayah liyane.Produk sing digunakake akeh ing aerospace, tenaga nuklir, tenaga angin, manufaktur mesin, manufaktur mobil, peralatan medis, pembuatan kapal lokomotif, industri cetakan, industri batu bara lan minyak, militer lan liya-liyane.Perusahaan njupuk panjaluk pelanggan minangka tujuan lan "layanan jujur, inovasi ilmiah lan teknologi" minangka prinsip perusahaan;teknologi kelas kapisan, kualitas produk kelas kapisan lan layanan kelas kapisan prasetya langgeng lan nguber Deshen.

Saiki kita duwe tim sales kuwat, engineers technical, lan buruh liwat 30 wong.Kita kerja sama karo universitas lan panitia mesin kanggo pangembangan lan riset teknologi.Pangiriman cepet lan rega kompetitif.We Care saben priksaan lan saben klien.

Kanggo pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita lan welcome kanggo ngunjungi kita ing Shandong!

Konsep Kebudayaan: Njupuk pelanggan minangka pusat, kualitas menang, wani saingan.

about-us
about-us1
about-us3

Pameran

Exhibition
Exhibition2
Exhibition3