photo1
Mesin Pengeboran Gun CNC

Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd.

Mesin pengeboran bedhil siji / dobel / papat spindle

Pengeboran bolongan: 1mm-40mm

Ambane pengeboran bolongan: nganti 4000mm

Sistem loading lan unggahan otomatis kasedhiya

Aplikasi:Instrumen medis, Mobil, aerospace, cetakan lan mati, peralatan hidrolik, militer, lsp

photo2
Telung mesin pengeboran Axis Gun

Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd.

Kontrol CNC: Sumbu X, Y, Z dikontrol CNC

Pengeboran padat:3mm-100mm (sistem gabungan pengeboran BTA lan gun)

Ambane pengeboran bolongan:nganti 3000mm

Sistem kerja mesin: Tabel kerja pengeboran bedhil lan pengeboran BTA ora opsional

Aplikasi: Iki nduweni fungsi ngebur bolongan lurus, bolongan condong, bolongan buta lan bolongan langkah.

Digunakake kanthi akeh ing mobil, industri sepeda motor, industri cetakan, industri militer, industri kedirgantaraan, awak katup hidrolik, poros roda gigi lan bagean liyane saka pangolahan bolongan cilik.

photo03
Mesin Boring Bole Deep Hole lan Bor

Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd.

Pengeboran padat: 20mm-150mm

Counter boring / burnishing: 20mm-800mm

Trepanning bolongan:50mm-800mm

Mesin iki minangka mesin khusus kanggo bagean bolongan jero silinder mesin, sing cocog kanggo ngebur lan mbuwang bagean bolongan jero silinder. Sajrone ngebur, mode BTA diadopsi, yaiku, feeder minyak nyedhiyakake minyak, lan potongan kasebut dibuwang saka njero pipa bor menyang ember penghapusan chip ing sisih mburi amben liwat area pemotongan. Nalika mboseni, minyak diwenehi ing mburi bar sing mboseni, lan chip dibuwang menyang ember nyopot chip ing endhas mesin liwat area pemotongan.

photo04
Latihan bedhil lan latihan BTA

Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd.

latihan pistol sing bisa diindeks: 11.5mm-50mm

latihan bedhil brazed:3mm - 45mm

latihan pistol karbida padat:1mm nganti 12mm

Latihan BTA:17mm-160mm

Babagan Kita

Terobosan

  • Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd

PURWAKA

Shandong Deshen Machinery Manufacturing Co., Ltd. didegaké ing 2017, adhedhasar ing Dezhou, Shandong, China. Iki minangka perusahaan saka Dezhou Drillstar Cutting Tool Co., Ltd. (www.drillstarcuttingtool.com). Deshen minangka perusahaan profesional sing melu adol, manufaktur lan layanan teknis mesin pengeboran bolongan jero, alat lan aksesoris pengeboran bolongan jero, uga layanan pemrosesan presisi tinggi.

Kantor pusat ing Dezhou City, Provinsi Shandong, wilayah layanan kalebu China lan Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Eropa lan wilayah liyane. Produk umume digunakake ing aerospace, tenaga nuklir, tenaga angin, pabrik mesin, manufaktur mobil, peralatan medis, pembuatan kapal lokomotif, industri cetakan, industri batubara lan minyak, militer lan liya-liyane. Perusahaan njupuk panjaluk pelanggan minangka target lan "inovasi layanan, inovasi ilmiah lan teknologi" minangka prinsip perusahaan; teknologi kelas siji, kualitas produk kelas kapisan lan layanan kelas kapisan minangka komitmen lan tujuane Deshen sing langgeng.

produk

Inovasi

PAWARTA

Layanan Pisanan

  • PCBN (kubik boron nitrida)

    PCD (berlian polycrystalline) Boride nitron polycrystalline - singkatan Inggris PCBN (cubic boron nitride) Piranti CBN umume ngolah bagian Besi lan waja !!! N ...

  • Rod Honing:

    Kaluwihan: Digunakake kanggo ngrampungake mesin mikir jero, ngrampungake masalah mesin kanggo klien; Bisa ndandani straightness bolongan, nambah akurasi bahan kerja; Desaine gampang lan gampang digunakake; Umur alat sing dawa, bisa ...